Verdiskapende nettsider for din bedrift.

Nettsiden er ofte bedriftens ansikt utad, og mer enn noensinne er det viktig at sidene har et lett og godt design som ser bra ut på alle typer enheter.

Tekst og oppsett er også avgjørende for hvor synlig nettsiden blir på f.eks. Google. fbStudios hjelper deg med å designe og bygge din nye nettside slik at den fyller alle de kravene som er nødvendige.

Responsive og skalérbare websider

Måte vi bruker nettet på er i konstant endring, og det blir mer og mer vanlig at vi buker smarttelefonen til nettsurfing og for å lete etter informasjon og produkter. Statistikker viser at godt over 50% av nettbruken forgår fra smarttelefon, og derfor er dette med skalérbare nettsider avgjørende. Nettstedet skal være like enkelt å navigere på en telefon som på en vanlig PC eller laptop.

Vi tilpasser alle nettsider slik at brukeren får best mulig opplevelse uansett enhet.

passer vi for deg? >>

Er du synlig?

Det er ikke noe hensikt å ha en nettside om ikke den er synlig. Er den ikke synlig, vil den heller ikke bli besøkt! Å jobbe aktivt med optimalisering for søkemotorene, bruke riktige søkeord, og ikke minst tilpasse innholdstekst er mye viktere nå en tidligere. Google har strenge krav og algoritmer for at nettop din side skal bli synlig.

Når vi bygger nettsider sørger vi for at alt dette er på plass.

Skjermstørrelse og oppløsning?

Ja, dette er faktisk viktig når nye nettsider skal designes. Hvilke skjermstørrelser, og hvilken oppløsning er den mest vanlige? Grunnen til at dette er så viktig er at nettstedet skal se bra ut på alle skjermstørrelser, og dette må tas i betrakting når nettsidene skal produseres. Her er en liten kuriositet som viser denne statistikken for europa:

Hvem kommer du til å ha kontakt med?

Finn Bjurvoll Hansen

Finn er en kreativ sjel med genuin interesse for design og foto. Kombinasjonen av dette kommer godt med innenfor alle fbStudios produkter og tjenester. Finn har også lang og solid erfaring med utvikling av nettsider, faktisk helt tilbake til den spede begynnelse hvor det meste ble laget i html og .asp.

Finn har jobbet med kreative løsninger for store og godt kjente bedrifter, både her i Norge, og i det store utlandet.

Tone Hasle

Tone er Finn’s kreative sparringspartner i tillegg til å håndtere alle pågående prosjekter. Tone har lang og god erfaring i prosjektledelse, noe som også er uvurderlig i arbeidet med web og grafikk.

Tone har alltid full oversikt over pågående prosjekter, og sørger for å navigere det hele trygt i havn.