Webdesign

Web+Design = Webdesign

Ordet webdesign er sammensatt av to ord – web og design. Det er mange leverandører som glemmer dette, og selve designet kommer i annen rekke. Vi er opptatt av at du som kunde skal få en løsning hvor begge disse faktorer er godt ivaretatt. En godt kodet og funksjonell side med et tiltalende og moderne design!

Webdesign

Vi fokuserer på å lage unike webdesign som skiller seg ut. Dette gjør vi ved å bruke vår tilleggskompetanse innenfor foto og grafisk design. Vi vet hva som er viktig, og vi vet hva som skal til for at du skal få en webside som presenterer din bedrift og formidler ditt budskap.

Alle webdesign fra Finn-b Foto & Media er responsive, mobilvennlige, optimalisert mot søkemotorer som f. eks Google, og selvfølgelig er vi nøye på å følge forskriften om universell utforming.

Transparente priser!

Som kunde er det viktig å vite hva du skal betale. Derfor ønsker vi å holde våre priser så transparente som mulig så du på forhånd vet hva du skal betale, og om det er i samsvar med ditt budsjett.

I samarbeid med kunden blir hvert enkelt prosjekt nøye planlagt,.Vi setter opp scope of work, lager en skisse/kladd, samt bestemmer en lanseringsdato.

Før prosjektet igangsettes vet kunden nøyaktig hva kostnaden vil bli i forhold til scope of work. Altså ingen overraskelser underveis.

Stikkordet er forutsigbarhet!

Designbutikken – noe for deg?

For deg som skal ha en enkel landingsside, eller rett og slett en «online brosjyre», så er dette en god løsning. Våre ferdige design kan enkel tilpasses din virksomhet og profil. Bilder kan byttes ut med dine egne, eller du kan kjøpe en profesjonell fotopakke av oss.

Vi kan også tilby komplette løsninger med prefabrikkert design, ditt eget domene og webhotel, alt i en ferdig pakke klar til bruk.

SE DESIGNBUTIKKEN >>

Målsøm eller skreddersøm, hva koster det?

Eventuelle fotopakker kommer i tillegg til ovennevnte priser. Alle priser er å forstå eks. mva.

Noen av våre kunder på foto og webdesign

Noen av våre kunder - Biltema
Noen av våre kunder - ICA Norge
Noen av våre kunder - Fjordline
Noen av våre kunder - Bilservice Sandefjord
Noen av våre kunder - Forlagshuset Vestfold
Noen av våre kunder - Pelias Norsk Skadedyrkontroll
Noen av våre kunder - Pelias Norsk Skadedyrkontroll

Skal vi kontakte deg?

Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor. Du kan også ringe oss. Kontaktinformasjon finner du nederst på siden, eller du kan gå til kontaktsiden.

5 + 1 =

Større fonter
Vis siden i høykontrast