Verdien av profesjonelle bilder

av feb 2, 2017Nyheter0 kommentarer

Verdien av profesjonelle bilder - Finn-b Fotograf

I en verden hvor vi alle kjemper om oppmerksomhet, hvor vi ønsker å fremstå så profesjonelt som mulig, så er det et viktig element vi ofte glemmer. Verdien av profesjonelle bilder!

Verdien av profesjonelle bilder - artistbilder

Dette gjelder i mange sammenhenger, ikke bare bilder som skal promotere en virksomhet eller tjeneste, men også for personer som skal ha et bilde på en CV, profilbilder på profesjonelle nettsteder som LinkedIn osv. Svært ofte brukes det et eller annet bilde man har liggende, som regel av relativt dårlig kvalitet, kanskje tatt med en mobiltelefon når man var på ferie i syden e.l.

Plakatbilde av det norske beatlesbandet Det Betales

En yrkesgruppe hvor gode promo og pressebilder er utrolig viktig, er artister. Jeg husker godt et av mine første møter med et stort artistbyrå. Jeg fikk klar beskjed om at presse og promomaterialet var ekstremt viktig. Det er dette som selger artisten inn. En artist med en pressepakke og bilder det står respekt av, blir alltid valgt fremfor artisten som ikke har dette. Allikevel er det den samme trenden her, det brukes tusenvis av kroner på musikkutstyr, timesvis med øving….. men…… bildene som skal selge artisten inn kommer på en måte i annen rekke. Dette er et bilde av det norske beatlesbandet «Det Betales. Se deres webside her

Banner for Sandefjords Største Dekkhotel hos Bilservice

Husk, enten du søker på jobb og skal ha et bilde på CV´en din, eller skal markedsføre en tjeneste som artist eller annen type næringsvirksomhet, bildene kan være det som avgjør om du får jobben eller oppdraget.

0 kommentarer

Legg inn en kommentar

Større fonter
Vis siden i høykontrast