Profesjonell Norsk Voice Over

Det kreves stemmer til alt fra innlesing av reklameinnslag på TV/radio, internettreklame, E-læring, lydbøker, telefonsystemer etc. fbStudios har etterhvert etablert seg godt i dette markedet, og kan tilby profesjonelle lyd/stemmeproduksjoner innen det meste hvor det er behov for en stemme.

Komplette reklamevideos med voice over

Mange av våre kunder ønsker også videoproduksjoner med med stemmeoverlegg. fbStudios har den kompetansen som skal til for et vellykket prosjekt med kombinasjon av lyd og bilde. Alle lydopptak blir gjort på høykvalitetsmikrofoner, og alt blir mikset, mastret og synkronisert i vårt lydstudio.

passer vi for deg? >>

Passer vi for deg?

Gjennom årene har det blitt mange gode samarbeid med store og små bedrifter, noen privatkunder har også dukket opp underveis. Vi har erfart hva som skal til for å skape gode kundeforhold, og hva som skal til for å levere prosjekter hvor kunden er 100% fornøyd.

Hvem er “vi” egentlig?

fbStudios består fast av kun to personer, Finn Bjurvoll Hansen og Tone Hasle, men vi benytter oss av gode samarbeidpartnere når behovet for dette melder seg. fbStudios er en motpol til de større byråene hvor kostnadene rundt produksjoner er høye, forståelig nok siden kostnadene gjerne er høyere med mange ansatte, dyre lokaler osv.

Vi har aldri tatt mål av oss for å bli et stort byrå, vi ønsker å jobbe i mellomsjiktet med små og mellomstore bedrifter som ikke har enorme markedsføringsbudsjetter, men ønsker å få mest mulig tilbake i forhold til kostnadene.

Vi kan derfor levere profesonelle tjenester av høyeste kvalitet til priser som gjerne ligger et godt stykke under de større byråene i markedet.

Møt menneskene, hvem du kommer til å snakke med >>

 

Hvem kommer du til å ha kontakt med?

Finn Bjurvoll Hansen

Finn er en kreativ sjel med genuin interesse for design og foto. Kombinasjonen av dette kommer godt med innenfor alle fbStudios produkter og tjenester. Finn har også lang og solid erfaring med utvikling av nettsider, faktisk helt tilbake til den spede begynnelse hvor det meste ble laget i html og .asp.

Finn har jobbet med kreative løsninger for store og godt kjente bedrifter, både her i Norge, og i det store utlandet.

Tone Hasle

Tone er Finn’s kreative sparringspartner i tillegg til å håndtere alle pågående prosjekter. Tone har lang og god erfaring i prosjektledelse, noe som også er uvurderlig i arbeidet med web og grafikk.

Tone har alltid full oversikt over pågående prosjekter, og sørger for å navigere det hele trygt i havn.