Plantegninger

Plantegninger.

Plantegingen gir en rask oversikt over rominndelingen og boligens innhold forøvrig. Plantegningen er et effektivt verktøy for planlegging av møblering og eventuell oppussing av boligen.

En standard 2D plantegning vil vise boligens innhold i fugleperspektiv uten møbler, men med det som følger boligen av fast inventar som kjøkkeninnreding, garderobeskap, intergrerte hvitevarer etc.

Hvorfor bruke en boligfotograf?

Bildene i en salgsannonse danner boligkjøperens førsteintrykk av boligen. Å fremheve de positive sidene til boligen med tiltalende bilder er derfor viktig. Det er bildene som danner grunnlaget for om potensielle boligkjøpere kommer på visning.

For å ta bilder som viser boligen fra sin beste side krever god fototeknisk kompetanse innenfor komposisjon, i tillegg til et godt øye. Dette er noe en profesjonell boligfotograf kan!

Enkelt og tett samarbeid!

De beste resultatene kommer fra et nært og godt samarbeid. Gode relasjoner til kundene er noe jeg jobber hardt for, og jeg er opptatt av kvalitet fremfor kvantitet. Jeg legger også stor vekt på at boligselger skal ha en positiv opplevelse når jeg er ute på oppdrag.

Kontakt meg.

Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat om hvordan jeg kan bistå deg med bilder av din bolig..

 

Vil du sende meg en e-post, vennligst benytt skjemaet. Ring meg gjerne direkte om du heller foretrekker det:

+47 98 84 02 42

På hverdager svarer jeg på alle henvendelser mellom kl. 10:00 og 21:00.

Strandpromenaden 2H
3262 Larvik

Fortell meg litt om hva jeg kan hjelpe deg med:

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.