Hvem - Hva - Hvor

Finn-b Foto

Hvem er Finn-b?

Joda, en helt vanlig mann som har passert de 50. Det betyr at jeg har opparbeidet meg noe livserfaring og kompetanse innenfor det jeg jobber med.

Jeg er gift med Tone, har tre flotte jenter som etterhvert har blitt voksne, bor i et koselig hus nær Sandefjord sentrum. Det er også i Sandefjord sentrum jeg har mitt fotostudio. Her jobber jeg når jeg ikke har fotooppdrag ute på lokasjon.

Fotointeressen startet tidlig, og etter en sommerjobb kjøpte jeg mitt første Nikon speilreflekskamera i 1983, så det har jo blitt noen år med foto. Jeg ser jo også på det som en stor fordel at jeg har vært gjennom «analog» tiden med film og mørkerom.

Jeg ser også på meg selv som relativt allsidig innenfor det meste av fotografering, og liker å forske på forskjellige stilarter. Jeg har nok sett på det som vanskelig å holde meg til kun en type fotografering, jeg mener også at fotografer som ikke jobber for å utvikle seg, forske osv. mangler kreativitet og fantasi. Det betyr at jeg gjennom årene har vært så heldig å fotografere mange spennende, og ikke minst forskjellig prosjekter og stilarter for både privat og bedriftskunder.

 

Større fonter
Vis siden i høykontrast