Om Finn-b

Jeg har hatt foto som yrke i en årrekke. Det hele startet med foto og mørkerom som valgfag tidlig på 80 tallet. Det betyr at det har blitt noen år med kameraet på magen. Som de fleste fotografer som har holdt på en stund, så har jeg vært innom mange fotografiske retninger, fra portrettfoto til en rekke større reklameoppdrag.

Av og til har det dukket opp oppdrag innenfor eiendom og interiør, både fra private og bedriftskunder. Å fotografere eiendom er interessant, og ikke minst krevende. Jeg gjør alltid mitt beste for å presentere hver eneste bolig eller eiendom på absolutt best mulig måte. Det blir litt det samme som å få frem det beste når jeg fotograferer mennesker.

Jeg er lokalpatriot på min hals, og er av den oppfatning at lokalkunnskap er en viktig del av alle eiendomsoppdrag, bilder fra nærmiljøet, turområder osv. er med på komplettere bildegalleriet når jeg skal fotografere en eiendom. Interaksjon med boligselger er også en viktig del av jobben, og noe som gjør hvert eneste oppdrag til en trivelig opplevelse for kunden. Jeg jobber derfor kun i mitt nærområde Larvik!

Kontakt meg.

Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat om hvordan jeg kan bistå deg med bilder av din bolig..

 

Vil du sende meg en e-post, vennligst benytt skjemaet. Ring meg gjerne direkte om du heller foretrekker det:

+47 98 84 02 42

På hverdager svarer jeg på alle henvendelser mellom kl. 10:00 og 21:00.

Strandpromenaden 2H
3262 Larvik

Fortell meg litt om hva jeg kan hjelpe deg med:

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.