Om Finn-b

Jeg har hatt foto som yrke i en årrekke. Det hele startet med foto og mørkerom som valgfag tidlig på 80 tallet. Det betyr at det har blitt noen år med kameraet på magen. Som de fleste fotografer som har holdt på en stund, så har jeg vært innom mange fotografiske retninger, fra portrettfoto til en rekke større reklameoppdrag.

Av og til har det dukket opp oppdrag innenfor eiendom og interiør, både fra private og bedriftskunder. Å fotografere eiendom er interessant, og ikke minst krevende. Jeg gjør alltid mitt beste for å presentere hver eneste bolig eller eiendom på absolutt best mulig måte. Det blir litt det samme som å få frem det beste når jeg fotograferer mennesker.

Jeg jobber hovedsakelig i Vestfold og Telemark. Jeg er av den oppfatning at lokalkunnskap er en viktig del av alle eiendomsoppdrag, bilder fra nærmiljøet, turområder osv. er med på komplettere bildegalleriet når jeg skal fotografere en eiendom.