Ofte stilte spørsmål

Ting og tang man lurer på.

Før fotografen kommer kan det være litt forskjellig man har spørsmål om. På denne siden finner du de vanligste spørsmålene, og svarene på disse. Skulle det være noe ut over det som står listet opp her, så er det bare å ta kontakt.

Må jeg være tilstede når det skal fotograferes?

Så lenge alt er klart for fotografering så trenger du ikke være tilstede. Vi kan gjøre en avtale hvor nøkkel kan finnes, og jeg låser meg inn for å utføre fotograferingen. Døren låses og nøkkelen legges tilnbake på avtalt plass når jeg er ferdig.

Må det være sol og fint vær?

Nei, så lenge det ikke regner eller snør blir bildene bra. Er det gråvær blir himmelen på bildene byttet ut med en blå og flott himmel som gir bildene den gløden de skal ha. Er det dårlig vær, regner eller snør, må vi som regel gjøre en ny avtale for fotograferingen.

Tar fotograferingen lang tid?

Er alt klart når jeg kommer så tar det ikke så lang tid. Jeg regner som regel rundt 2 timer, men dette er selvfølgelig avhengig av størrelsen på boligen.

Hvordan klargjør jeg for fotografering?

Som regel fotograferer jeg aldrin inn i boder og kot, så ting som ryddes fra de andre rommene kan plasseres der. Det er viktig at alt er ryddig når jeg kommer. Du kan se en egen liste på hvordan du klargjør boligen for fotografering ved å følge denne linken..

Kontakt meg.

Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat om hvordan jeg kan bistå deg med bilder av din bolig..

 

Vil du sende meg en e-post, vennligst benytt skjemaet. Ring meg gjerne direkte om du heller foretrekker det:

+47 98 84 02 42

På hverdager svarer jeg på alle henvendelser mellom kl. 10:00 og 21:00.

Strandpromenaden 2H
3262 Larvik

Fortell meg litt om hva jeg kan hjelpe deg med:

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.