Etter et par år med hovedfokuset mot webdesign i kombinasjon med grafikk har jeg nå valgt å endre til i hovedsak å gjelde bilder. Dette er et resultat av hvordan mine bildemontasjer har blitt mottatt av betrakterne. Det har kommet mange hyggelige forespørsler fra fotoklubber rundt dette med foredrag og workshops. Under våren holdt jeg flere foredrag, og høsten har allerede startet med nye foredrag og workshops.

I tillegg til dette skal bildeserien «Voyage» stilles ut igjen, denne gangen under arrangementet «Stafett for livet» i regi av Kreftforeningen. Jeg jobber også videre med spesiallagede bilder for artister og forfattere, allerede førstkommende helg er det ny shoot med spillemannprisvinnerne fra Moss 🙂 Det gleder jeg meg til.

Jeg vil ha anledning til å jobbe med bildemontasjer, workshops og foredrag utover høsten, frem til vi forhåpentligvis i okt/nov setter snuten sydover igjen for overvintring i litt varmere strøk. Frem til da håper jeg at jeg kan gi dere mye hyggelig her på bloggen.

Større fonter
Vis siden i høykontrast