Kveldsfoto

Kveldsfotografering .

Kveldsfoto gir en helt egen stemning, og er en flott måte å vise frem boligen på. Det er lett å la seg dra inn i settingen når man ser en sprakende fargerik himmel i bakgrunnen, levende lys som skaper en lun og koselig atmosfære, sommer som vinter!

Hvorfor bruke kveldsbilder?

Kveldsfoto vil fremheve den varme og lune stemningen vi får etter solnedgang. Denne atmosfæren er noe vi alle liker godt. Kveldsfoto er også en god måte å skille seg litt ut på, et kveldsbilde skiller seg kjapt ut i annonsefeeden på f. eks. Finn.no, og gir en stoppeffekt som vil generere flere annonsevisninger.

Kveldsbilder er spesielt god egnet der boligen har god belysning ute og inne, downlights og spennende utebelysning gjør seg alltid godt på slike bilder.

Illustrert kveldsfoto/virtuell blåtime?

Som navnet tilser så er illustrert kveldsfoto og virtuell blåtime bilder tatt på dagtid omgjort til kveldsbilder. Dette er en svært god og kostnadseffektiv løsning som også gir samme inntrykk og følelser som vanlige kveldsbilder.

Ved standard kveldsbilder må jeg tilbake til boligen på kveldstid for å ta bildene, men ved virtuelle kveldsbilder blir det gjort en digital konvertering fra dag til kveld

Kontakt meg.

Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat om hvordan jeg kan bistå deg med bilder av din bolig..

 

Vil du sende meg en e-post, vennligst benytt skjemaet. Ring meg gjerne direkte om du heller foretrekker det:

+47 98 84 02 42

På hverdager svarer jeg på alle henvendelser mellom kl. 10:00 og 21:00.

Strandpromenaden 2H
3262 Larvik

Fortell meg litt om hva jeg kan hjelpe deg med:

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.