Ikke undervurder det visuelle

av feb 24, 2017Nyheter0 kommentarer

Det er mange faktorer som tilsammen avgjør kvaliteten på et Webdesign.Ikke glem det visuelle!

 

1. Det skal være oversiktlig og lett å manøvrere i. Det skal være enkelt å finne fram til informasjonen man søker. Det kan være irriterende å måtte trykke seg igjennom mange og lange menyer for å komme fram til målet.

2. Designet skal være tiltalende og delikat slik at brukeren får en god opplevelse. En fargepalett som passer produktet eller bedriften, spennende, men diskrete animasjoner samt gode bilder løfter designet. Mange leverandører glemmer dette og bruker en standard modell som fungerer godt teknisk, men mangler særpreg og originalitet. Et kjedelig design kan medføre at man mister interessen.Et webdesign bør oppleves som spennende og interessant i tillegg til at det skal være informativt, ryddig og velfungerende.

3. Gode bilder er en forutsetning for et godt webdesign. Bildene skal illustrere budskapet samt være dekorative og tiltalende. De er med på å skape en god presentasjon av bedriften, klubben eller produktet slik at kundene eller brukerne fatter interesse og tar videre kontakt.

4. Webdesignet skal være tilpasset PC, Mac, nettbrett og mobil. Dette kalles «Responsivt webdesign».

5. Det er også visse krav i forhold til Universell utforming som det må tas hensyn til.

0 kommentarer

Legg inn en kommentar

Større fonter
Vis siden i høykontrast