Grafisk design og bildemontasjer.

Å bruke egne illustrastrasjoner og bilder gir et mer helhetlig og solid inntrykk, og viser i tillegg et mer riktig 

I tillegg vil f. eks. en webside med egne bilder og illustrasjoner skille seg fra mengden. I dag er det veldig vanlig å bruke stockbilder, noe som igjen fører til at mange av de samme bildene opptrer hos forskjellige bedrifter. Å ha eget bildemateriale gjør det til noe mer unikt, og man risikerer ikke at konkurrenten bruker de samme bildene.

fbStudios har lang erfaring og den kreativiteten som skal til for å lage unike bilder og illustrasjoner. 

Spennende grafiske løsninger

fbStudios er leverandør av grafikk og design. Det har resultert i mange spennende oppdrag, og vi ser stadig våre design og illustrasjoner i annonseformat på web, eller som trykkede annonser i magasiner osv.

Sammen med kunden klekker vi ofte ut unike spennende kreative løsninger som skiller kunden fra mengden. Er det spesielle ønsker kan det meste lages.

passer vi for deg? >>

Illustrativ grafisk design?

Grafisk design kan enten gjøres gjennom fotografi, illustrasjoner laget i designprogrammer, eller rett og slett en kombinasjon av begge.

Bilder med sterke og tydelige budskap

Mange mener at fotografi og illustrasjoner står sterkere enn video innenfor markedsføring. Det er fordeler og bakdeler med begge selvfølgelig, men kan man få betrakteren til å oppfatte budskapet i løpet av et par sekunder blir det på en måte litt bortkastet med en video på ti sekunder?

Her er det delte meninger, men vi er enige i dem begge. Det gjelder bare å velge det rette, og det kan selvfølgelig fbStudios hjelpe deg med siden vi kan tilby både foto, design og video. Spør oss om råd.

Se noe av det vi har laget >>

 

Igjen så kan vi snakke om alt det flotte vi kan lage, men kanskje det er bedre at du tar en titt på noe av det vi har laget.

Litt foto og grafikk vi har jobbet med siste tiden:

No Results Found

The posts you requested could not be found. Try changing your module settings or create some new posts.