Din lokale boligfotograf - Larvik og Sandefjord

Kontakt meg

Jeg kan hjelpe deg med det visuelle!

Hvordan boligen vises gjennom bilder er viktig både for megler og boligselger. Det er den lille ekstra snerten, valg av vinkler, perspektiver og brennvidder. Boligen skal presenteres på en riktig og delikat måte gjennom bildene, og på en slik måte at eventuelle boligkjøpere vil stoppe ved annonsen for å ta en nærmere titt.

Bruk din lokale boligfotograf!

Meglere er opptatt av lokalkunnskap! Lokalkunnskap er et fortrinn når boligen legges ut for salg. Megleren  har god kunnskap rundt lokalmiljøet der boligen har lokasjon. Det samme gjelder den lokale fotografen. Den lokale fotografen har også gode lokalkunnskaper, og vet hva som er viktig å fotografere. Dette gjelder spesielt nærmiljøet som barnhager, skoler, fritidsaktiviteter, hvor langt det er til butikken osv. Dette kan være helt avgjørende rundt et boligsalg. Som regel er det også mer komfortabelt for boligselger når den lokale fotografen kommer på besøk.

Enkelt og tett samarbeid!

De beste resultatene kommer fra et nært og godt samarbeid. Gode relasjoner til kundene er noe jeg jobber hardt for, og jeg er opptatt av kvalitet fremfor kvantitet. Jeg legger også stor vekt på at boligselger skal ha en positiv opplevelse når jeg er ute på oppdrag, og at megleren skal føle seg trygg på at kunden blir ivaretatt på best mulig måte.

  • Bolig og eiendomsfotografering
  • Interiørfotografering
  • Dronefoto og dronefilm
  • Virtuelle kveldsbilder
  • Digital styling
  • Digital oppussing
  • Plantegninger

Enkel og transparent prispolitikk

Å finne prislister på hva en bolifotografering koster kan være en utfordring. Ved å ha en åpen og tilgjengelig prisliste er det enkelt for deg som kunde å se hva du betaler for. I min prisliste er alle tjenester og priser oppført. Jeg ønsker å ha en transparent prispolitikk, du skal vite hva mine tjenester koster.

Å være tilgjengelig er mitt fortrinn!

Tilgjengelighet er viktig. Å være tilgjengelig gir trygghet for både boligselger og megler. Som frittstående bolig og eiendomsfotograf er det ikke noe sentralbord eller åpningstider kundene må forholde seg til. Når telefonen ringer er det jeg som svarer, morgen, kveld og helger. Jeg er tilgjengelig!

Kontakt meg.

Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat om hvordan jeg kan bistå deg med bilder av din bolig..

Vil du sende meg en e-post, vennligst benytt skjemaet. Ring meg gjerne direkte om du heller foretrekker det:

+47 98 84 02 42

På hverdager svarer jeg på alle henvendelser mellom kl. 10:00 og 21:00.

Strandpromenaden 2H
3262 Larvik

Fortell meg litt om hva jeg kan hjelpe deg med:

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.