Bryllupsfotografering

Gratulerer med det forestående bryllupet!

Jeg setter stor pris på at dere vurderer å bruke meg som bryllupsfotograf. Jeg har fotografert bryllup i mange år, både her i Norge og i utlandet.

Å fotografere bryllup betrakter jeg alltid som en stor ære! Det å få lov til å ta del i, og ikke minst forevige, er et privilegium for meg som fotograf.

Når jeg fotograferer bryllup kler jeg meg som gjest og opptrer diskrét. Det er viktig for meg å blende mest mulig inn med de øvrige gjestene. Det er da jeg kan fange alle de små øyeblikkene som ofte blir oversett, men er så viktige når et evt. bryllupsalbum skal lages i etterkant.

Jeg fotograferer i dokumentarisk stil. Dette er en stil som blitt veldig populær, og det er kanskje ikke så merkelig. Fordelen med denne typen fotografering er at dere kan gjenoppleve dagen hver gang dere tar frem bildene. Under selve vielsen benytter jeg meg av helt lydløse kameraer for at det ikke skal bli noen forstyrrelser, og at fokuset skal være på dere som brudepar. Mange brudepar velger også å ha en «unplugged» vielse. Dette kan du lese mer om her.

Kjære Finn. Vi er så takknemlige for at nettopp DU tok bildene i vårt bryllup! De er superbra og vil  bruke mye tid fremover på å glede oss over alle disse. Takk! Håper vår veier møtes igjen.
 

Tine & Torfinn.

«Vi kan absolutt anbefale Finn som fotograf. Vår erfaring er at han opptrer profesjonelt, er kreativ og en meget dyktig fotograf. Vi hadde en god, positiv og morsom opplevelse på fotoshoot, og er superfornøyde med det ferdige produktet. Bildene fra bryllupet vårt ble veldig fine.

 

Charlotte & Thomas

Noen utvalgte bryllup:

Bryllupet til Charlotte og Thomas

Charlotte og Thomas giftet seg på sorenskriverkontoret i Sandefjord. Jeg fikk være med på å fotografere en flott vielse, og etter vielsen reiste vi først til Midtåsen for bryllupsbilder i disse flotte omgivelsene. Deretter tok vi turen videre ut til kysten for å få...

Bryllupet til Tine og Torfinn på Midtåsen

Tine og Torfinn giftet seg på Midtåsen i Sandefjord. Midtåsen gir en fantastisk ramme, både historisk, og ikke minst beliggenheten på toppen av Sandefjord. Dagen startet tidlig med fotografering av forberedelser, og det var hektisk aktivitet i hele huset for å få alt...

Bryllupet til Lena og Thomas

Lena og Thomas hadde sin vielse hjemme i hagen en flott sommerdag i Juni. Thomas og Lena er begge buddhister og tilhører den Norske Sotozen Buddhistorden. Det var klart da at vielsen skulle være buddhistisk. Zenbuddhistisk vielse er fantastisk flott og stemningsfull....

Bryllupet til Pernille og Atle på Mallorca

Pernille og Atle giftet seg i Sjømannskirken på Mallorca. Å komme seg ned til sol og varme for å fotografere bryllup er jo flott, og med denne vakre øya som ramme rundt vielse og bryllupsfest så kunne det ikke bli feil. Atle er min nevø, og jeg var også hans forlover....

Lene og Ellings bryllup

Lene og Elling giftet seg i Notodden Kirke. En varm og flott sommerdag, og hva passer vel bedre da enn picknick? Bobler og andre forfriskninger ble pakket i kurven, og vi bega oss opp til Tinnemyra for å fotografere. Dette ble en morsom og kanskje litt "annerledes"...

Aaste og Felix bryllup

Aaste og Felix hadde valgt en helt annen setting enn jeg har vært med på tidligere. Bryllupet hadde rockabilly tema, og alle skulle kle seg i denne stilen. Dette var utrolig kult og annerledes, og ikke minst veldig gøy å...

Spørsmål og svar.

Når bør vi booke fotograf?

Det er det lurt å booke fotografen så tidlig som mulig. Det er ganske vanlig at brudepar booker fotograf 1 år før bryllupet. Spesielt på sommeren er det høysesong for bryllup og veldig mange som gifter seg, så da er det lurt å være tidlig ute.

Hvor mange bilder får vi?

Det kommer helt an på hvilken pakke dere velger. Antall bilder varierer med de forskjellige pakkene, men jeg sørger for at dere vil få et rikt utvalg av bilder. Les mer om antall bilder under priser.

Hvor bør vi ta bildene?

Det er ofte lurt å ha dette klart på forhånd. Finn et sted som egner seg bra i fint vær og solskinn. Kontraster og farger gjør seg ofte godt på bryllupsbilder. Bilder av personer bør ikke tas i direkte solskinn, men dette løser jeg med spesiallagede solskjermer. Vi kan også finne partier med skygge hvor det er fint å fotografere. En plan B bør også være på plass i tilfelle regn. Det kan da være et sted under tak, inne, under noen store trær etc. Dette er punkter vi gjennomgår når vi har planleggingssamtale.

Har du med deg backupkamera?

Selvfølgelig! Jeg har alltid med meg minst 3 kameraer når jeg fotograferer bryllup. Kameraer kan gå i stykker, og det hadde vært veldig trist om dette skulle skje under en så viktig dag som et bryllup. Jeg vil være helt sikker på at ikke noe kan gå galt med det tekniske, så jeg har faktisk backup av backup, bare for å være helt sikker.

Kan vi bruke bildene fritt?

Selvfølgelig! Dere står fritt til å bruke bildene fritt til privat bruk. Det skulle jo bare mangle – det er deres bilder! Jeg sitter fremdeles med opphavsretten til bildene og jeg forbeholder meg retten til å bruke bildene i egen markedsføring

Fotograferer du i utlandet?

Jada, jeg fotograferer over hele landet, og har hatt flere oppdrag i utlandet. Ved lengre reiser kommer reisehonorar, flybilletter og kost og losji i tillegg. Alle kostnader avklares på forhånd.

Hvordan betaler vi?

Dere får faktura på mail. Et reservasjonsgebyr på 1/3 av avtalt totalpris betales ved booking. Resten faktureres enten rett før eller rett etter bryllupet, avhengig av hva dere måtte ønske.

Priser og detaljer.

Større fonter
Vis siden i høykontrast