Om fbStudios

Vi har stor glede av å se bedrifter lykkes, og spesielt om det har bakgrunn i de tjenestene vi leverer. Vi anstrenger oss for å oppnå gode, langvarige og verdiskapende kundeforhold, og det betinger at vi må levere produkter og tjenester av høyeste kvalitet.

100% fornøydgaranti er også en selvfølge hos oss!

En komplett partner på web, grafikk og foto/video

fbStudios er leverandør av komplette løsninger innen webdesign, nettsidebygging, grafisk design og foto/video. Vi ønsker at du som kunde skal ha visshet om at alt blir tatt hånd om på en profesjonell måte. Vi er et minibyrå, og hos oss blir vi godt kjent med hver enkelt kunde.

Det betyr at alle våre kunder faktisk har et ansikt, og ikke kun er et kundenummer på en liste.

passer vi for deg? >>

Passer vi for deg?

Gjennom årene har det blitt mange gode samarbeid med store og små bedrifter, noen privatkunder har også dukket opp underveis. Vi har erfart hva som skal til for å skape gode kundeforhold, og hva som skal til for å levere prosjekter hvor kunden er 100% fornøyd.

Hvem er “vi” egentlig?

fbStudios består fast av kun to personer, Finn Bjurvoll Hansen og Tone Hasle, men vi benytter oss av gode samarbeidpartnere når behovet for dette melder seg. fbStudios er en motpol til de større byråene hvor kostnadene rundt produksjoner er høye, forståelig nok siden kostnadene gjerne er høyere med mange ansatte, dyre lokaler osv.

Vi har aldri tatt mål av oss for å bli et stort byrå, vi ønsker å jobbe i mellomsjiktet med små og mellomstore bedrifter som ikke har enorme markedsføringsbudsjetter, men ønsker å få mest mulig tilbake i forhold til kostnadene.

Vi kan derfor levere profesonelle tjenester av høyeste kvalitet til priser som gjerne ligger et godt stykke under de større byråene i markedet.

Møt menneskene, hvem du kommer til å snakke med >>

 

Hvem kommer du til å ha kontakt med?

Finn Bjurvoll Hansen

Finn er en kreativ sjel med genuin interesse for design og foto. Kombinasjonen av dette kommer godt med innenfor alle fbStudios produkter og tjenester. Finn har også lang og solid erfaring med utvikling av nettsider, faktisk helt tilbake til den spede begynnelse hvor det meste ble laget i html og .asp.

Finn har jobbet med kreative løsninger for store og godt kjente bedrifter, både her i Norge, og i det store utlandet.

Tone Hasle

Tone er Finn’s kreative sparringspartner i tillegg til å håndtere alle pågående prosjekter. Tone har lang og god erfaring i prosjektledelse, noe som også er uvurderlig i arbeidet med web og grafikk.

Tone har alltid full oversikt over pågående prosjekter, og sørger for å navigere det hele trygt i havn.