Bildesøk på nærområder

Jeg har lansert en ny tjeneste for de meglerne jeg samarbeider med, bildesøk for nærområdet. For meg som bare jobber for meglere i Larvik er det av stor verdi at meglerne kan komplettere sine prospekter med relevante bilder fra nærområdene, det være seg turområder, barnehage, skole, dagligvare og andre ting som kan være nyttig å vite for potensielle boligkjøpere.

Stor søkbar bildebase

Jeg har vært gjennom mange tanker og ideer på hvordan jeg best skulle løse visningen av et slikt galleri, og jeg har testet ut mange forskjellige løsninger. Jeg måtte finne på noe enkelt, og endte opp med en søkbar database. Man kan søke på hele områder, eller helt konkrete emneknagger.

Søker man f.eks. på Torstrand vil det komme opp ca. 100 områdebilder.

Gratis for samarbeidspartnere

Ja, du leste riktig. Dette er en gratistjeneste for de meglerne jeg samarbeider med, og selvfølgelig kun for bruk på de prospektene som jeg har fotografert. Denne tjenesten gjør det enkelt for megleren å velge riktige områdebilder ut fra boligens plassering, og hvilke tilbud i nærområdet det skal fokuseres på.