Å kunne spasere på jobb – et privelegium!

Det er veldig fint å kunne la bilen stå! Fordelen for meg som i hovedsak bare jobber lokalt er at mange av oppdragene faktisk er enten i gå eller sykkelavstand, altså ingen grunn til å bruke bilen. Litt væravhengig er det jo selfølgelig. Rusle eller sykle blir litt problematisk om det kommer noen regndrypp, det er litt utstyr i sekken som jeg ikke har lyst til å utsette for vann.

Det er jo stort sett oppholdsvær

Jupp, innenfor det jeg holder på med, altså boligfotografering, så er jeg avhengig av at det er oppholdsvær. At det er litt grått og surt gjør ingen ting. Her driver vi altså med litt lureri! Alle bilder du ser i prospekter på finn.no osv. viser alltid boligen med fin blå himmel. Dette er noe vi fikser i postprosessen for å gi bildene et litt mer trivelig utseende. En blå himmel er alltid litt mer trivelig enn en grå og trist himmel. Det betyr igjen at det er sjelden det ikke er muligheter for å gå eller sykle til et oppdrag. Det er alltid sundt med litt mosjon og frisk luft!

For miljøets skyld?

Tja…. Jeg er opptatt av bærekraft/miljø, og ønsker å bidra med mitt. Om ikke oppdragene er for langt unna synes jeg det er helt fint å kunne la bilen stå. Å bruke bilen når det ikke er nødvendig synes jeg kanskje er litt latskap, vi har alle godt av å bevege oss litt 🙂 🚲🚶