Hvem er……

Kanskje en liten presentasjon er på sin plass. Jeg har relativt lang fartstid innenfor fotofaget, jeg startet med foto og mørkerom som 15 åring i valgfag på ungdomsskolen. Dette begynner jo å bli en evighet siden siden jeg nå skriver 57 når jeg skal oppgi alder. Det betyr at jeg har fulgt den vanvittige utviklingen det har vært innenfor foto gjennom en periode på snart 42 år.

Som profesjonell fotograf har jeg også vært nødt til å tilpasse meg den utviklingen som har vært, og så langt har det vært en fantastisk reise fra det analoge over til det digitale.

Jeg var tidlig ute i forhold til å tilpasse meg det digitale, bruk av Photoshop, og senere Lightroom ble, og er fremdeles en viktig del av mitt virke. Jeg var også en av de som tidlig startet med digital bildemanipulering innefor reklame, og har etterhvert opparbeidet meg god kompetanse innenfor dette. Det har resultert i mange spennende oppdrag for både småbedrifter og store konsern som ønsker en egen vri på bildene som skal brukes i markedføring, og som skiller seg ut fra mengden.

Siden jeg har opparbeidet meg denne kompetansen, har jeg i en årrekke også blitt leiet inn til flere av fotoklubbene i Norge for å holde kurs og workshops i digital bildebehandling og bildemanipulering.

Så jeg håper du vil finne noe nyttig, og kanskje litt inspirasjon på disse sidene.

Og du, sånn helt til slutt.. besøk gjerne mine firmasider på : www.fbstudios.no

Finn-b