+ 47 988 40242 post@finn-b.no
0 elementer

Å selge drøssevis med bilder gjennom Getty Images er noe som tar tid, men jeg er veldig overrasket over at selv med den relativt beskjedne porteføljen jeg har der, så selges det da bilder. Pr. 31.12.2019 hadde jeg 174 bilder i min portefølje, og jeg har totalt hatt 11 lisensieringer. Ikke noe å hoppe kjempehøyt i stolen for, men det er da en ganske grei start. Nå skal det også sies at Getty Images ikke er et micro, men macrostockbyrå. Dvs. at lisensieringsprisene ligger normalt sett en del høyere en hos microstockbyråer som Shutterstock, iStock osv.

Så, på førsteplass med 4 lisensieringer, et bilde jeg tok i Scilla, syditalia:

På plass nr.2 med 2 lisensieringer finner vi Vøringsfossen:

Jeg er veldig godt fornøyd med progresjonen her, og ser helt tydelig at med en større portefølje ligger det uante muligheter her. Jeg har i hovedsak fokusert på «enkle» bilder jeg har tatt når vi har vært på reise, men nå i 2020 har jeg planer om å gjøre mye mer temabasert fotografering som følger trender, og etterspurt av Getty. Det sendes også ofte ut briefs som kan være interessante å hive seg på. Så, 2020 kommer til å bli et spennende år!